PULS Svelvik

LettereHELSE © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Takk for et vel gjennomført PULS Svelvik 2016!

Lørdag 20. august ble fylt av opplevelser og aktiviteter for liten og stor, fra Kirkeparken, til Eik, til Batteriøya

I Svelvik nyter vi småbylivet ved Svelvikstrømmen, landliv med gårdsmiljøer, bær og frukthager, kyststier, fjord, skog og mark i skjønn forening, alt representert i PULS Svelvik.

 

Denne dagen blir det liv og røre i byen med mange aktiviteter for liten og stor, deriblant PULS-løypa som er 5 km lang. Underveis er det mulighet til å delta i flere aktiviteter og opplevelser. Det er også mulighet til kun å delta på enkeltaktiviteter uten å gå hele PULS-løypa.

Jungel-løype ved Snekkerbekken fra kl. 12.00-13.30

Vi satser på både jungelløype og ulike aktiviteter for barna slik som i fjor.

Opplevelser i Hundremeterskogen fra kl. 12.00-13.30

Cecilie Schilling med venner skaper trolsk stemning i Hundremeterskogen.

Ellevill badeglede i Eikdammen fra kl. 12.30 -14.00

Aktiviteten er ny av året. Vi håper på mange barn og unge, og gjerne noen spreke voksne som gleder seg over moro i vannet. Røde Kors bistår oss og passer på at alle har det bra.

Smak av internasjonal kultur på Batteriøya fra kl. 13.00 - 15.30

Aktiviteten er ny av året, og vi håper riktig mange som kommer til Batteriøya denne dagen. Det blir litt for enhver smak, lagspill, aktiviter og moro. Røde Kors Omsorg og venner av Internasjonal Kafe sørger for at alle har det bra med blant annet eksotiske smaksprøver. Det blir også varme griller for medbrakt mat.

 

Det blir trukket premier for alle som har gjennomført PULS-løypa under arrangementet på Batteriøya kl. 15.00. Diplom til alle barn og unge som har deltatt i PULS-løypa (se nedenfor).

PULS-løypa, 5 km. Oppmøte Kirkeparken, registrering fra kl. 11.00. Felles avgang kl. 12.00 - se egen side for kart og forhåndsregistrering.